Schoolfotografie Basisschool

Ervaring, kwaliteit en plezier op de basisschool.

Voor veel kinderen is een fotografie dag een spannende dag op de basisschool. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de kinderen snel op hun gemak te stellen. Voor elk kind moet het een feestje zijn waarbij ze zich op hun gemak kunnen voelen. De statische aanpak van vroeger is niet meer van deze tijd.

Wij bieden verschillende mogelijkheden met betrekking tot schoolfotografie. Van traditioneel tot speels, alles is mogelijk binnen de portret- en groepsfoto’s.

Wij kunnen u helpen met:

  • Portretfoto’s leerlingen
  • Groepsfoto’s voor de leerlingen
  • Portretfoto’s teamleden
  • Groepsfoto van het team (ook corona proof)
  • Eindejaar foto van groep 8
  • Broer zus foto’s
  • Vriendinnen foto’s
  • Familie foto’s

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Wij komen graag langs met onze voorbeelden zodat u een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden.

portret, basisschool, schoolfoto, schoolfotografie

 

Achtergronden en poses

Schoolfotografie is gevoelig voor trends. Met de komst van de digitale fotografie en de mogelijkheid om meerder foto’s per kind te maken is het mogelijk geworden om ouders meer keuze te geven in de schoolfoto’s. Wij gebruiken echter nog meer mogelijkheden. Naast verschillende poses is ook nog elke achtergrond die je bedenkt mogelijk, waardoor we nog meer keuze vrijheid aan de ouders kunnen geven. Als school hoef je niet meer voor één achtergrond te kiezen.

Heel vroeger had je vaak een bruine achtergrond, later kwam het bekende blauw en tegenwoordig is wit, grijs, zwart en steigerhout heel populair. Wij gaan echter nog een stapje verder in de toekomst. Schoolfotografie op maat. Verschillende poses en achtergronden in één fotodag.

schoolfotografie basisschool schoolfotografie basisschool schoolfotograaf schoolfoto broer zus

 

 

Unieke thema’s

Naast de standaard schoolfoto’s, fotograferen wij ook in thema’s. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een catwalk, rode loper, strand, bos of juist hele fel gekleurde items. Ook leuk voor moederdag en vaderdag of met een kerstitem. Op die manier krijgen we spelenderwijs een leuke foto. Een combinatie met traditionele schoolfotografie is ook mogelijk.

 

portret, basisschool, schoolfoto, schoolfotografie      portret, basisschool, schoolfoto, schoolfotografie      portret, basisschool, schoolfoto, schoolfotografie      portret, basisschool, schoolfoto, schoolfotografie

 

Schoolfotografie in en om de school

Wil je een keer een jaar iets anders? Wij kunnen ook mooie buiten portretfoto’s maken. Hiervoor gebruiken we de lokatie rond de school en mocht het regenen dan zoeken we een lokatie in school. Uiteraard bekijken we dit vooraf aan de fotografie dag zodat we weten wat we gaan doen op de dag zelf. Leuk voor de afwisseling.

 

Alles online: makkelijk voor school en ouders

Wij bieden een basisschool de mogelijkheid om de complete afhandeling van de schoolfotografie via internet te doen. Men hoeft alleen de inlogkaarten uit te delen. Op deze manier is het makkelijk om verschillende fotopakketten, vergrotingen, canvas en fotofun producten te bestellen. Ouders kunnen direct online bestellen zonder tussenkomst van school. De foto’s worden rechtstreeks naar de ouders verzonden. Ouders betalen alleen verzendkosten.

Prijzen kunnen per school afwijken in verband met de afspraken met de school over het aantal opnames per kind of de aard van het onderwijs, denk hierbij aan speciaal onderwijs of mytylscholen.