Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal kinderdagverblijf schoolfoto schoolfotografie

Peuterspeelzaal / Kinderdagverblijf

Wij verzorgen ook fotografie op de peuterspeelzaal. Voor de peuters is het vaak een hele spannende dag als de fotograaf komt. Vandaar dat bij deze fotografie ook de nadruk ligt op spelend. Wij fotograferen de kinderen op een spelende manier in de fotostudio. We doen spelletjes met ze, zodat ze zich volledig op hun gemak voelen tijdens het fotomoment.

De groepsfoto maken we bij mooi weer op de speelplaats of gewoon in de klas. Dit is een vertrouwde omgeving voor de kinderen en dat is heel belangrijk.

De foto’s zijn na de fotografie dag door de ouders te bestellen via een inlogkaartje met een unieke code. Op de dag zelf maken we verschillende beelden zodat de ouders genoeg keuze hebben. Op de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf hebben we niet altijd de mogelijkheid om ons systeem op te bouwen voor de verschillende achtergronden. Dit is dus afhankelijk van de beschikbare werkruimte. Blauw, grijs en wit zijn wel altijd mogelijk.

 

Alles online: makkelijk voor school en ouders

Wij bieden de peuterspeelzalen de mogelijkheid om de complete afhandeling van de schoolfotografie via internet te doen. Men hoeft alleen de inlogkaarten uit te delen. Op deze manier is het makkelijk om verschillende fotopakketten, vergrotingen, canvas en fotofun producten te bestellen. Ouders kunnen direct online bestellen zonder tussenkomst van het kinderdagverblijf. De foto’s worden rechtstreeks naar de ouders verzonden. Ouders betalen alleen verzendkosten.

Naast fotosets, losse foto’s en producten is het mogelijk om binnen 28 dagen een download pakket te bestellen. Dit is helaas niet mogelijk in het bestaande bestelsysteem. Om dit toch te kunnen aanbieden omdat hier vraag naar is geven we ouders 28 dagen de tijd om een bestelling te sturen naar ons kantoor. Hiermee ontvangen de ouders na de betaling van de factuur, alle foto’s uit de serie binnen één week digitaal in de mail door middel van een download link.

Prijzen kunnen per school afwijken in verband met de afspraken met de school over het aantal opnames per kind of de aard van het onderwijs.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.