Middelbare school

middelbare school, voortgezet onderwijs, schoolfotografie, schoolfotograaf, schoolfoto     middelbare school, voortgezet onderwijs, schoolfotografie, schoolfotograaf, schoolfoto   middelbare school, voortgezet onderwijs, schoolfotografie, schoolfotograaf, schoolfoto

 

Middelbare school / Voortgezet onderwijs

Op de middelbare school zijn de kinderen het meest kritisch op hun foto. De foto’s worden vaak gebruikt door de kinderen op Social Media en dus moeten ze voor hen perfect zijn. Want een haarlokje naar de verkeerde kant is voor de meeste kinderen een ramp.

Wij hebben diverse mogelijkheden wat betreft achtergrond. Sommige mogelijkheden zijn afhankelijk van de ruimte die wij binnen school kunnen gebruiken. Blauw, wit, grijs en zwart zijn altijd mogelijk.

 

Op de middelbare school kunnen wij voor u de volgende fotografie en producten verzorgen:

  • Portretfoto’s leerlingen
  • Portretfoto’s team
  • Groepsfoto’s
  • Examenklas foto’s
  • Schoolpasjes
  • School gebouw

Daarnaast is het in het voortgezet onderwijs belangrijk voor veel scholen om schoolpasjes te hebben. Door met een leerlingenlijst te fotograferen kunnen we dit automatiseren. De pasjes komen dan direct op naam. Heeft u nog speciale wensen voor uw schoolpasjes, zoals een chip of magneetstrip in de pas, of een eigen achterkant? Bespreek dan uw wensen met ons.

Omdat de schooladministratie vaak direct de digitale bestanden nodig heeft, proberen wij deze binnen een week te realiseren.

Op het voortgezet onderwijs komt het vaak voor dat er meerdere leerlingen niet waren op een fotodag door ziekte of soms door het rooster of een stage opdracht. In dat geval kunnen wij een nieuwe afspraak maken om op een andere dag nog een uurtje terug te komen. We bespreken dit graag samen met u.

 

Extra

Het is ook mogelijk om naast de standaard portretfoto voor op de pasjes nog leuke speelse foto’s te maken. De leerlingen krijgen een unieke inlogcode waarmee ze hun foto’s kunnen bestellen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën!     

 

 

Alles online: makkelijk voor school en ouders

Wij bieden het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om de complete afhandeling van de schoolfotografie via internet te doen. Men hoeft alleen de inlogkaarten uit te delen. Op deze manier is het makkelijk om verschillende fotopakketten, vergrotingen, canvas en fotofun producten te bestellen. Ouders kunnen direct online bestellen zonder tussenkomst van school. De foto’s worden rechtstreeks naar de ouders verzonden. Ouders betalen alleen verzendkosten.

Prijzen kunnen per school afwijken in verband met de afspraken met de school over het aantal opnames per kind of de aard van het onderwijs, denk hierbij aan speciaal onderwijs of mytylscholen.

School ontvangt via een download link alle portret bestanden voor in de schooladministratie. Wij proberen dit binnen één week te realiseren. Ook zijn de groepsfoto’s beschikbaar voor in de jaarboeken.

 

middelbare school, voortgezet onderwijs, schoolfotografie, schoolfotograaf, schoolfoto